Lyst til å jobbe med oss?

Vil du bli med i Mon Ami familien, så er vi på utkikk etter dyktige medarbeidere. Ta kontakt hvis du har lyst til å jobbe med oss!

Ledig stilling som Kokk/Kokkekyndig og Servicemedarbeider Kjøkken

Mon Ami opplever økt aktivitet og utvider vår stab


KOKK/KOKKEKYNDIG
Det er ønskelig at du har fagbrev, men bred erfaring og relevant matfaglig kunnskap og interesse vil vektlegges og tas med i betraktning. Vårt kjøkken gir flotte utfordringer og utviklingsmuligheter som å ta fagbrev i vår bedrift.


SERVICEMEDARBEIDER KJØKKEN
Deltidsstilling med forefallende kjøkkenarbeid og renhold på ettermiddag/kveld og lørdager etter behov.
Vi ser etter deg som bidrar positivt til felles samarbeid og gode relasjoner mellom ansatte og kunder. Alle gjester som besøker og bruker oss skal oppleve høy grad av kvalitet på produkter og service.
Vi tilbyr gode og stabile arbeidsforhold i en solid bedrift med 30 års erfaring.

Mon Ami er en franskinspirert restaurant/cafe som ligger på City Nord Kjøpesenter. Vi dekker både frokost,lunsj og middag, med åpningstider fra kl 09.00 til 21.00 mandag til fredag og kl 09.00-19.00 på lørdager. Søndager og alle helligdager har vi stengt.

Mon Ami er 30 år neste sommer, og vi har et solid konsept som bare vi har i Bodø. Vi har masse gjester hver dag, og mye å gjøre. Mon Ami har en solid stab ansatte fra før, som har jobber mange år i bedriften, og vi setter trivsel og arbeidsmiljøet høyt hos oss.

Videre jobber vi hele tiden med å yte best mulig service, samt at all mat fra menyen og anbefalinger skal være laget av ypperste råvarer og være hjemmelaget.